Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

onsdag 28 januari 2009

Popsessan

Har testat all sorts musik men country är värt att poppa till! Står i gåstolen och hoppar och "sjunger" Haft en bra dag med babyrytmik, duschat doggen och ALL JÄKLA TVÄTT! Fattas alltid en massa strumpor, varför är det alltid så?
Hittade en gömd påse med kantareller så ikväll vart det rådjurssadel,svamp och beasås...smaskens vill jag lova....


Hostar ju som en gnu om nätterna, är så less på att vakna vareviga natt,(har fått cokilana men hostar trots det) Peppar peppar så vaknar ju inte J förens vid 8-9 snåret men nu har vi tagit bort ett sovpass på dagen då hon har varit vaken till 22-23 tiden hmmm kanske blir annorlunda på morgnarna oxå...Lite lyxigt har det varit!iaf!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså, är country Julias grej?!Kanske kan bli en duo av våra små godingar:-) Vi får väl be Andreas Carlsson skriva nån countryschlager till tjejerna...

Anonym sa...

Sööta Julia :-)
Ska bli så mys att träffas imorn!
Jaa du dom där strumporna,man kan tro att tvättmaskinen äter strumpor för här har vi också massor av enstaka strumpor..mysko!!
Ses imorn!!
Kramar!

Anonym sa...

Det där med country har hon säkert efter farfar,han gillar också det,helst Johnny Cash du vet,ha det så kul imorgon,god natt kram.

Jenny sa...

Att Julia gillar country kan man ju förstå eftersom pappa Magnus gillar det, ska bli kul om sisådär 20 år att höra henne ta över efter Jill Johnsson.. hihi...
Ses ikväll.
KRAM

Anonym sa...

Annika-Ja det låter som en bra plan, då kan dom ju försörja oss!

Jenny-Ja hon kan ju inte misslyckas med såna musikaliska gener...hrmmmm