Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

tisdag 20 januari 2009

Besök hos farmor

Idag har vi varit och hälsat på Julias farmor...Nuförtiden är det passning, passning och åter passning som gäller. Där fanns det en hel massa skoj att utforska typ klättra på vinstället, kasetten och "klappa hund på julias vis"Stackars Bamse, han är så snäll så att han inte ens går därifrån...

Idag slog J rekord i trappklättring, 5 steg upp kom hon, skulle få en grind av Magnus kollega men den hade exfrugan slängt så imorrn blir det en tripp till stan för att shoppa en ny. Har kollat på blocket men dom säljs tydligen på en gång!


Imorrn är det säsongstart på babyrytmiken oxå...Ska bli skoj, plutt är snart för stor för det så då blir det till att gå på öppna förskolan istället fast än så länge sover J förmiddag vid den tiden ( ok jag e inte så himla morgonpigg heller)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja d e inte roligt me trappor. C har inte börjat klättra än men vi har byggt en specialgrind till ovanvåningen iaf..Ses i morgon! kram

Anonym sa...

Vilka framsteg hon gör! Förresten, passade ingen av dina 3 grindar???
Blir lite avis på er som ska på rytmik, men min kära gamla vän Ann kommer med sin lilla Wille o det blir himla skoj det med! Ses väl på fre, det blir hos Mollsan va?! Kör försiktigt i morrn, det var snorhalt i eftermiddags när vi var ute o körde. Kramis o god natt!

Anonym sa...

Kul att ni kom idag och hälsade på,ja det är ju verkligen full fart på Julia hela tiden,men det är ju härligt också,det är ju så det ska va,ha en fortsatt bra kväll,kram.

Lena sa...

Helena. Rädda mig! Jag avlider av ren leda snart.