Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

fredag 30 januari 2009

Bebisbus

Denna fredag var vi hos Sara och Amanda på lunch/fika! Vi är ett gäng "bondmammor"som träffas varje fredag, jättetrevligt men numera är ljudnivån lite högre och bebbarna är typ sjövilda..Idag tog Storm sina första steg!!!Hon är en dag äldre än J..Försökte få henne att lära J hur man sätter sig ner utan att slå sig..Men det har tyvärr inte lyckats.

Igår bytte jag om till gympaoutfit och åkte glad i hågen för att röra på fläsket, men då satt det en lapp på dörren att gympasnubben är förkyld. Han tog våra tel nr förut ifall det skulle bli inställt ngn gång men tro inte att han ringde! Blir så sur..Ok alla kan bli sjuka men säger han att han ska ringa så blir man skitarg ju..(vi är inte så många på gympan så det är ju lätt att starta en telefonkedja)



Ha en trevlig helg!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en trevlig dag! Somna hon på vägen hem då? Ja d va tråkit att d inte blev nån gympa igår men ja körde lite själv hemma iaf. Trevlig Helg!

Anonym sa...

trist med gympan, förstår att du blir sur när han hade sagt att han skulle ringde om det blev inställt.
Vad kul att du har en massa musikaler! vilka har du mer?? :P *nyfiken* jag lånar gärna ett par... hihi =).
kram//Lina

Anonym sa...

Hallå på er!
Ni verkade ha haft det trevligt idag! Synd att vi inte kunde va me...Ojsan, Storm verkar va tidig!!! Pratade faktiskt om det idag om en väns dotter som gick vid 9 mån. Känns som att det är ett tag dit..
Vilken fis som inte ringde, när du laddat för det och allt.
Förresten skulle du till Fyrishov på sön? Kram o trevlig helg!

Anonym sa...

Jättedåligt av M.B.Har man åtagit sig nåt så har man,men hoppas ni får en trevlig helg ändå,själv ska jag ta hand om Bamse efter bästa förmåga,efter hans operation,ha det bra,god natt,kram.

Anonym sa...

Vi hade också jättetrevligt. Längtar till nästa fredag! Hoppas Oliver glömt bort kapaciteten på sina lungor då....Särskilt för Caspers skull....

Anonym sa...

Malin-Höll henne vaken men sen sov hon dryga 2 timmar!

Annika- Vi saknade er såklart! Ja vi tänkte åka dit efter J förmiddagsvila..

Farmor- Hur mår stackars Bamse?

Molly-Tyckte han lät skoj! Säkert vårkänslor..