Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

söndag 25 januari 2009

Gnällfisan

Magnus jagar hela helgen så jag vart så glad att Pernilla och Anders kom och roade oss igår..

På kvällen blev vi bjudna på middag hos svärföräldrarna. Tacogratäng mkt mumsigt och jag slapp köra så jag drack vin!

Vet inte om det är gaddarna som gör ont men J är rätt gnällig, men hostan är iaf bättre!

Hoppas Magnus kommer hem medans det är ljust för jag är sugen på att testa scootern nu när det har kommit så mkt snö..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hann ni ut med scootern innan det blev mörkt,Magnus var väl rätt blöt när han kom hem,det var i alla fall John och Wilma,ha det bra,kram.

Anonym sa...

Ja,du... Välkommen till tandligan med gnäll o allt! Du får bita ihop, för nu kommer det kanske vara så här i perioder. Det är väl tur att de är så söta o goa att vi glömmer fort. Har ni scooter? Va kul! Vi premiärade F:s pulka idag o det var skoj att titta upp på alla träd o fåglar, dock ingen katt ute. Mollys katt var ju så intressant ju. Får nog övertala Anders att skaffa en igen:-)

Lena sa...

Fungerade Mollipekten på Juliet? Jag tycker varken den gjort till eller från för Maxens hosta! Thank God att vi ses på tisdag! :)

Kram

Anonym sa...

Skönt att hostan blivit bättre iaf! Hoppas att d "bara" e tänderna. Blev d nån skotertur? Vet inte riktigt va d e me C han vill inte äta inte ens frukt å gröt går bra... jobbigt!

Anonym sa...

Farmor-Nej tyvärr men ska ut imorrn istället! Mysigt att få pimpla lite vin m dig igår!

Annika-Ja det är bara komma över så kan vi köra lite, det är ju barnsligt skoj, kunde ju inte åka förra vintern då jag väntade lillbus...Klart Fanny ska ha en katt...

Lena-Nja vet inte, hon hostar mindre men vet inte om det beror på medicinen..Ja nu var det länge sen vi sågs! Miss u like megamassor!

Malin-Han har säkert separationsångest från rattarna och tänker att om han inte äter mat kan han amma tills han blir 3...Nix inge scooteråk men imorrn så om snön inte regnar bort!