Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

torsdag 25 december 2008

Julfirande

Började Julafton med att fira mormor som fyllde 90 år!!!! Sen vidare till Skuttunge där vi spenderade resterande av dagen, Mia övade på att kånka två.Vi väntar med spänning på att hon ska leverera en kusin till Julia, Evelina och Edwin(Hon är dock inte medveten om detta) men det ser ju ut att gå kanon!
Alla kusiner på Magnus sida! Edwin 5 1/2 år sa ngt kul! Jo Helena vet du att Julia är noll år, och när hon bodde i din mage var du jättetjock! Så härligt och ärligt sagt :-)


Tomten kom i år med! Julia tyckte att skägget såg spännande ut! Tyvärr så hade hon feber igen och var lite lessen och gnällig.....(Men pigg och glad när hon öppnade julklapparna)


På juldagen var hon feberfri och på tiptop humör! Hämta upp morfar och "mormor" och åkte till Åkersberga där kusinen Hampus bor! Även moster Tullie på bilden!
Vi har ätit en massa god mat och fått så himla mycket fina julklappar! Bla en luftballongtripp och finalbiljetter till melodifestivalen.....och en massa massa massa annat fint!
Hoppas alla haft en jättemysig jul och gott nytt år!



3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så jättemycket för alla fina julklappar! Hoppas vi ses en stund imorgon i Elinge och tar en fika, skulle vara supermysigt! Skönt att Julia inte har feber längre, tycker ändå att hon var tapper och höll ut länge på julafton! Kramiz

Anonym sa...

Det var jag som skrev kommentaren. Kram jenny

Anonym sa...

Hallilå!
Ha haa jaa, det funkade ju alldeles utmärkt att kånka på två, så det ska jag nog klara av..när det väl är dags ;-D
Tack för dom superfina julklapparna, vi har premiär-ätit på tallrikarna idag och det var kanongott :-)
Och tänk att vi ska på melodifestival-finalen igen,kanonkul!!!!!!
Massa kramar till er!!!!