Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

fredag 26 december 2008

Annandagen

Idag vart det först frukost i Skuttunge hos svärmor och Julia busade med alla kusinerna och gosade med fastrarna innan dom skulle bege sig hemåt efter julfirandet. sen hem och Julia sov sig igenom en långpromenad i solskenet,när Magnus kom hem efter jakten åkte vi in till stan och hälsade på farmor...Där var det superskoj att krypa runt och smaka och dra i alla sladdar, oj oj vilket passande det verkar vara att ha en krypande skrutta och nu går det ju snabbare för var dag...


Till middag gjorde jag spagetti och köttfärsås a´la bebis (mer kryddor och parmesanost åt oss) Men den där jäkla burkmaten verkar vara godare iaf...Jag hade ju för 17 mvg i matlagning i gymnasiet men det tycker nog inte Julia att jag var värd! Sen vart det bad, det är nog det kuligaste som finns tycker lillfröken, men för mig är det numera ett styrketräningspass!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för julklappar och allt umgänge under julen,det är så roligt för oss att ni alla vill komma hem till oss och fira jul.I kväll har vi bara tagit det lugnt,och i morgon är det ju melodikryssdags igen,ha det så bra,kram och god natt.

Anonym sa...

haha typiskt barn och mat, de gör ju aldrig som man tänkt sig.
Ja de blir ju massa mer passande när de blir rörliga :P
kram//Lina