Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

söndag 1 februari 2009

Shopping

Var till fyrishov som hade baby/barnmässa! Fyndade lite leksaker,jeans och nya badbrallor åt bruttan...Hann med en tripp till gränby oxå...På em kom svärfar/farfar hit och blev klippt. Denna gång gick det toppen att gosa med honom, inte alls blyg!

Har haft sushiabstinens(big no no enl lchf m ris) men tog räkor och avocado och doppade i soja/wasabi. Såååå gott..Wokade även rådjur m tillbehör..

5 kommentarer:

Jenny sa...

Vad kul att shoppa loss lite.. förstår totalt din frustration efter sushi.. det är för hemskt gott! Gäller bara att komma på genvägar..
Ha en toppenkväll

Anonym sa...

Fisk!!!!! Hade helt glömt bort fyrishov idag... nu e ja arg på mig själv:( Men men, tur att du fynda iaf. Kram

Anonym sa...

Gjorde ni maraccasfynd? Tror jag såg dem o tänkte faktiskt på er! Få se om de blir favvisar hos Julia me:-) Visst var det sjukt mkt folk? Blev helt snurrig. Vet dock inte om jag fortfarande betalar parkering där bara. Automaten levde sitt eget lilla liv...Får se om hela föräldrap osat upp!!!

Anonym sa...

Var du där? de var vi med :P fast inte så lång stund, jobbigt med så mycket människor och hade inte pengar att spendera. kul att du hittade lite smått och gått.
Kram!//Lina

Anonym sa...

Fint med fynd,farfar sa att Julia far fram som en rallybrud i sin gåstol,var har hon fått det från tro?pappa kanske,god natt,kram.