Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

tisdag 17 mars 2009

Vår i luften

Håller oss hemma den här veckan efter magsjukan och nu är ju J förkyld oxå..Men vi saknar våra kompisar!Pysslat lite idag, bytt gardiner och passade på att sitta en stund i solen när J sov. Nu känns det ju som om våren verkligen kommer att hitta hit i år med, har varit tveksam! Är det bara jag som tycker att den här vintern har varit extremt lång?
Passar oxå på att tacka för alla fina kommentarer här, sms och telefonsamtal ang J:s tillstånd!!!Vi är så glada över att ha nära och kära som månar så om J!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Var nu hemma och ta det lugnt så Julia blir riktigt frisk,tids nog hinner ni träffa era vänner och umgås,ha det bra,kramar från oss.

Anonym sa...

Hej! Det är inte så farligt, iaf inte för mig,tycker det är svårt att veta hur man ska göra när de små är sjuka, och de känns inte riktigt som att man får någon vettig hjälp heller.
Ja i dag fick man verkligen vårkänsla, de känns som att de är dags för lite sol nu. Hoppas Julia slipper förkylningen snart!
Kram//Lina

LR Konsulent sa...

Hej där!! Gud så skönt att J har blivigt bättre. Fy fabijen vilken resa. Man tror ju absolut inte att en magsjuka ska sluta på detta viset. kramar från oss!!

Anonym sa...

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er och att ni får en mysig dag! Kram

Anonym sa...

Jenny-Detsamma och ha det så skoj på partyt imorrn! Krama barnen från mig....