Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

fredag 27 mars 2009

Hund#####

Är sååå trött! Ngt har hänt med vår hund! Han har börjat yla tidigt på mornarna, även när M har gett honom mat och släppt ut honom så fortsätter han..Han vågar inte gå på parkettgolvet och blivit mkt flåsigare och verkar stressad. Går en långpromenad varje förmiddag så motion och stimulering får han! Har ringt till vetrinären och han tror att ngt hänt i knoppen så han ska dit på besiktning, han har ju haft epilepsi sen han var ung så det kan ju kanske vara ngt med det oxå! Annars är han ju en otroligt snäll hund men som sagt ngt har ju uppenbarligen hänt!
För övrigt har vi haft en bra vecka, varit och fikat/lunchat/promenerat och lekt med kompisar! Julia är så lycklig nu för hennes trolovade ska flytta hit och även söka till samma dagis!!!Vi är så glada över det:-) Önskar alla en riktigt mysig helg!!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Lukas! Hoppas d inte e nåt allvarligt å han blir bra snart! Tack för idag nu blir d ett tag innan vi ses på vardagar igen.
Kramar

Jenny sa...

Men men Lukas lilla vän.. Buster sänder en stor kram och en fuktig nos till sin vän..

Mia sa...

Stackars Lukas :-(
Hoppas ni får reda på vad problemet är så han kan få må bättre!
Ha en bra helg!
Kramar!

farmor,dagmatte sa...

Hälsa till Lukas från mig och ge honom en kram,han känns ju lite som min också,och jag vet hur det känns när ens bästa vän bara försvinner omedvetet,en hund kan man alltid lita på,det är människans bästa vän,kramar.