Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

söndag 5 april 2009

Utebus

Härjade runt på farmor och farfars domäner igår och idag kom morfar och "plastmormor" på besök! J har redan smakat på 173 gruskorn och verkar tycka det är superskoj att busa ute! Eftermiddagsluren är numera på dryga 2 h istället för 45 min! Frisk luft tar musten ur en, även att baka bullar med en 11 mån märkte jag idag..Men goda vart dom!!!

5 kommentarer:

farmor sa...

Det finns mycket att undersöka ute,men allt kan man ju inte äta,det är väl tur att hon spottar ut det mesta,det var i alla fall kul att träffas en snabbis igår,god natt,kramar.

Lena sa...

Hej vännen! Maxen sover också som en stock nu när han är ute flera timmar om dagen! Dessutom har han börjat sova till halv tio på morgonen! Snacka om att friskluften gör susen!

Vi saknar er! Jag jobbar 7 dagar i rad för tillfället. Jag hinner knappt träffa Max! :(

Hoppas vi kan ses så fort de lugnat ner sig lite med jobbandet!

KRAMAR

farmor sa...

Hoppas både du och Julia mår bättre och att det inte är nån magsjuka utan bara en dålig pizza,ha det bra ,god natt ,kram.

Mia sa...

Näe meh, så kräsna ni är, det som är så skoj m fiskar...hmm...
Är ni sjuka? (tänkte på mammas kommentar) krya på er i såna fall!!
Kramar

helena sa...

Farmor-Var nog pizzan, mådde bra snart efter! Ska bli mysigt att åka till länsö igen men lite tråkigt att du ska vara där hela sommaren/hösten ,fast det är klart jag förstår att du vill vara på ditt smultronställe!!!!