Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

söndag 26 april 2009

Inredningstajm

Tanken var att vi skulle inreda inglasade altan med rotting/lounge möbler, men det tillät inte vår ekonomi..Hutlöst dyrt var det! Så istället köpte vi en soffa och nya dynor,kuddar och vaxduk bytte gardiner och piffade till det med ljuslyktor och plastblommor(trist ja men inga blommor överlever därinne, så himla hett blir det på dagen) Lite kan göra en stor skillnad, nu är det riktigt mysigt att äta middag "ute fast inne"...

Nästa vecka fyller J ett år, har köpt hem en massa bakartiklar men jag är ingen hejare på att baka så jag undrar om ngn har tips på goda, barnsligt lätta kakrecept? Äger en massa bakböcker men som ej har blivit använda HJÄLP!!!

5 kommentarer:

maria sa...

kolla receptbanken på nätet. finns hur mycket som helst. har nyligen gjort after eight kaka och citronkaka med check fick vi på jobbet. kan rekommendera båda:)
Kram

Lina sa...

ska du göra tårta så kan jag rekomendera att fylla den med fluff, vi gjorde dumleflutt till Nathaniels tårta och det var så gott! (smät ner 180 gram dumle i 3 dl grädde, grädden får inte koka. Låt stå svalt MINST 3 timmar, vispa (vi gjorde kvällen innan) man skan typ smäta ner vad som helst, typ geisa eller bilar =).
Kram!

farmor sa...

Vad fint det blev i inglasade,du är väl inte dålig på att baka,jag har smakat förut,så försök inte,ha det bra,kramar.

Mia sa...

Vad kanonfint ni har fått det i inglasade!!!
Dumlefluff rekomenderar jag också, det var det vi hade i Ebbas 2-årstårta KANONGOTT!!!
Kramar!!

Jenny sa...

Vilken förändring på altanen! Måste ni vara nöjda med, ja nu är det bara dagar kvar till 1 års dagen..
KRAM