Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

söndag 6 september 2009

Times goes by...


Om en vecka ska Julia skolan in på dagis! Helt sjukt vad fort tiden går! Var på Ulva marknad i lördags, för 2 år sen när vi var där hade vi testat positivt på gravidstickan samma dag och som sagt det var 2 år sen....I helgen har vi haft fullt upp! Ifredags var jag och J hos Annika och Fanny som bjöd på supersmaskig kräftsoppa och äppelpaj!! Har lärt känna världens bästa mammagäng här på landet! Men vi får komma och gosa med kommande bebisar och leka efter jobb/dagis istället! Även hunnit med att klyva ved,plockat kantareller,städat,shoppat nya skor till mig och J, och en hel del kläder till j inför dagisstart! Massa fika har det oxå blivit ihop med Pernilla och Anders( Tack igen för presenter, ni är så goa) och Lena och Maximilian...Hoppas alla haft en riktigt bra helg! Kraaam

5 kommentarer:

Mia sa...

Underbar bild på Julia :-)
Var roligt att träffas en snabbis i lördags..jaa du den dagen för 2 år minns jag som om den var igår..sjukt vad tiden går fort!!!
Och snart ska lillskrutt skolas in på dagis oxå,det kommer att gå kanon!!
Hoppas ni får en mysig vecka!!
Kramar!!

farmor sa...

Låter som att ni haft några mysiga dagar,saknade er i helgen,jättefin bild på Julia,god natt,kramar.

Jenny H sa...

Låter som ni också haft en mysig helg. Tänk att hon blivit så stor att hon snart ska börja på förskola... Kram

Molly sa...

Ja, det är sjukt vad tiden går! Tänker ofta på när vi träffades för ett år sen! Vilka små kottar vi hade. Det skulle snuttas o kräkas om vartannat. Och nu har vi inga små bebisar längre... Är också så himla tacksam att jag träffat er Björklingemorsor!

Annika sa...

Vad du hinner med, är impad av dig!
Kan bara hålla med Mollsan o dig, vi har verkligen ett superbra och roligt gäng. Självklart ska du få komma och snusa på våra småttingar, vi lär behöva avlastning:-)