Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

måndag 28 september 2009

På riktigt!

Jovisst nu lägger vi ner blogg a`la Tjörnis! Dagis och jobb börjar på allvar i dagarna och har svårt att tro att jag kommer att ha tid och ideér att fortsätta! All heder år er som fixar bägge men känner att jag kommer att ha svårt att komma med inlägg som roar er i framtiden!
Till er alla från oss alla............Tack för att ni följde oss och alla söta kommentarer!!! Massa kramar!!!! Tjing Tjong...

10 kommentarer:

Mia sa...

:-(
:-(
:-(
Vad trååååkigt :-(
Men jag förstår dig fullt ut, man ska känna för att blogga också..jag har också en liten down-period med bloggen och skriver inte lika ofta längre men vill ändå ha den kvar.
Gick inskolningen idag bra?
Kram

Mia sa...

Förstår att du har ångest..men det kommer att gå kanon :-)
Man kommer fort in i det igen och det känns som att man aldrig varit ifrån jobbet..
Kram

farmor sa...

Usch,vad tråkigt att du slutar blogga,jag kommer att sakna den,men jag förstår dig också,man kan ju inte hinna med allt,och ibland måste man ju välja vad som känns bäst för en själv,ha det bäst,kramar.

Lena sa...

Jag är besviken på dig Helena. MYCKET besviken.

Men puss ändå.

Malin sa...

Tråkit men ja förstår dig. Har inskolningen gått bra den här v? Lycka till på jobbet imorgon!
Kramar

Jenny H sa...

Va tråkigt!!!! Hoppas att Det går bra för Julia på förskolan och att det kommer kännas ok för dig att börja jobba igen! Kram

helena sa...

Malin och Jenny- Jo nu går det bra för Julia, somnar på stört på en madrass och gråter inte när jag lämnar henne! Så himla skönt! Arbetsdag 1 avklarad! Gick bra att inte röka men shit vad mkt nytt och halva styrkan sjuka, men rätt kul oxå! Kraam

Mia sa...

vad bra :-)
Förstår att de e mycket så här i början men snart kommer du in i det :-)
Skönt med en mjukstart så här i början med två dagar bara och sen helg :-)
Kraam

farmor sa...

Nu frågar jag vill ni också komma hit i helgen,skulle vara så kul om vi kunde träffas allihopa,det var så längesen,jättebra att det går bra för Julia på dagis och för dig på jobbet,ha det bra,kramis.

Lina sa...

Vet inte, mycket med skolan och vet inte vad jag vill med mitt liv kanske :P. Eller bara lite höstdeppig. Hur är det med er? Kom hit och lek när nu har tid =)
Kram!