Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

onsdag 16 september 2009

Inskolningsstatus

# Jo inskolningen går bra. Men imorse var Julias "fröken" ledig så tyvärr vart inte bemötandet så bra. Antar att ingen av de andra 3 fröknarna hade tid eller koll på vem som skulle "ha hand om oss". Kan ju vara lite kämpigt att ha 17 barn att ha koll på :-O! Julia hittade iaf på sin kärlek Max som går på samma avdelning! Och oj vad dom busade runt, hon hann även på att ragga på en annan äldre pojke och slet av andra större barn deras mössor ( hon gillar inte att ha mössa så tanken var nog att har inte de så slipper kanske jag) De större barnen verkar verkligen tycka att de mindre barnen är skitjobbiga som stör dem i deras lekar och försöker ta deras leksaker etc etc...Och de små är ju som sagt så små att de inte förstår! Imorrn är det dax för mig att lämna över J och gå en promenix med hunden eller gömma mig i fikarummet så att hon ska vara "mammaledig"!

# I em åkte vi in till stan och hämtade gudmor Pernilla för att bege oss till Maxi för matshopping och handlade utekläder till J, därefter fika och bus hemma hos henne! Tack min älskade bästis för hjälpen! Hade inte du varit med hade J både rymt från lindex samt att jag hade kommit hem med fel storlek!

# Även tack till Annika och Molly för era gulliga ord idag, både telefonsamtal och sms! Vad det värmer....Ni är för goa!!!

# Måste även hurra för att Julis farmor har flyttat hem från sitt smultronställe! Ska bli kul att ses lite oftare!




Over and out!

6 kommentarer:

Molly sa...

Hoppas allt går bra i morgon. Känns verkligen att vardagen kommit i kapp oss nu. Det är ett pussel att få i hop våra träffar. Och det lär ju inte bli enklare...Men jag hoppas verkligen att vi får till det då och då framöver också. Är så tacksam över att vi lärt känna varann.. Kram

Annika sa...

Hallå!
Hörde att J hade bränt sig. Hoppas det ändå gått bra under omständigheterna!
Kram

Mia sa...

Vad tråkigt att ni inte kände er så väl mottagna,hoppas att det var bättre idag..för även om dom har fullt upp med alla andra barn så har dom inskolning så måste dom ju försöka lära känna det barnet och få det att känna sig tryggt med dom..men jag vet hur det är så kände jag det med Ebbas inskolning ibland också...hoppas att det har gått kanon idag iaf :-)

Läser i en tidigare kommentar här att Julia brännt sig??!!
Hoppas att det har gått bra ändå och att ni mår bra!?
Kramar

farmor sa...

Tack för välkommen hem,det känns bra att vara hemma igen,och jag har ju varit på premiärtur i skogen också,det är så himla kul att hitta kantareller,hoppas det blir fler turer.Vad bra att det går bra för Julia på dagis,hon är ju en tuff tjej som vet vad hon vill,det kommer säkert att gå jättebra,kramar.

helena sa...

Annika- Ja hon petade in handen inför gallret till kassetten igår när Magnus lade på ved! Blev röd och det gjorde nog jätteont, det blir ju så himla hett...Hoppas hon lärt sig ngt! Annars blir det ett himla passande för svärmor har en likadan (utan galler)Hörde att Fanny oxå var intresserad!

Mia sa...

Japps vi ses imorn,visst skulle du med ut i svampskogen? Hoppas vi hittar MASSOR,jag har ju inte varit ut en enda gång i år och bara därför finns det säkert inga :-(
Gick det bra att lämna henne idag?
Ja visst känns det märkligt när man e själv hemma..men ta vara på tiden och njuuut :-)
Kram