Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

måndag 15 juni 2009

Full fart!


Har hemma råder numera övningsgång i full fart..J har kommit på att det funkar bättre att gå än att krypa..Och fort går det, nu är hon precis överallt och verkar ha växt över ngt natt för hon når plötsligt blomkrukor och annat skoj att försöka dra ner..Förra veckan var vi och träffade en hel hög med vänner och deras barn. En annan mamma frågade j var jag var! Hon svarade "Mamma..lång suck..nej nej nej" Klockrent för det är ju precis så jag låter hela dagarna!
I fredags kväll kom Lena och hennes son Max över, barnen kutade runt och lekte hur länge som helst och käkade ostbågar medans vi drack vin och tog igen lite skvaller!
Regnet har ju öst ner hela helgen så vi skippade altanprojektet för tillfället och möblerade om vilket tog hela lördag kväll och natt..Och igår åkte vi in till stan och köpte ny hylla och en förvaringsskåp till J:s alla leksaker så nu känns matsalen och vardagsrummet mkt större och mer ordning!
Nu håller vi tummarna för att det ska komma lite sol och värme till helgen...

5 kommentarer:

Mia sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft trots det trista vädret..
Skoj med ommöblering men blev det inget 60-årspartaj???
Trist att ni inte kunde joina oss på länsö iaf...
Hoppas att foppisarna passade Julias fötter..?
Kram

Annika sa...

Gottegrisarna, så söta de är tillsammans de där två!
Har precis sett SOLEN borta hos ditt håll, som visserligen var på väg ned, men jag trodde den försvunnit för gott där ett tag. Ska bli kul att ses i morrn, dyker upp när skruttis har vaknat fm. Kram

Mollsan o oliver sa...

Åhhh jag tycker ni får så mkt gjort varenda helg! Grejjar o donar med huset... Hoppas ni får en härlig midsommar. Du kanske hörde att jag ska storhandla o fixa inför midsommar... Kommer kännas konstigt att inte träffas på över 1 vecka! Kram

farmor sa...

Tycker också det var tråkigt att ni inte kom till Länsö i helgen,även om vädret inte var det bästa så hade vi jättetrevligt ändå,ses till midsommar i alla fall,kram.

helena sa...

Mia-Jo vi firade Monika i lör, men glömde att skriva om det...Fick oxå kyckling till födelsedagsmiddag! Ja dom var jättesöta! Tack igen, hon kan nog ha dom snart..

Molly-Får ta igen det nästa vecka!Hoppas ni får ett skoj partaj!

Farmor-Ja det ska bli skoj att ses till midsommar, men eftersom Pappa och Monika är bortresta så länge prioriterade vi att fira 60-åringen förra helgen!