Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

måndag 4 maj 2009

Kalas i dagarna tre

Gos med faster Jenny..

Musiklektion med kusin Evelina...
Sitter som tända ljus...

Lektajm med kusin Ebba...
Vilken toppenhelg vi har haft! Kalas fredag-söndag..Ifredags kom det kompisar och grattade(tidigare inlägg) Och i lördags kom Magnus släkt på middag och fika, självklart gick strömmen så vi fick värma pastagratängen i gasolgrillen, men det gick ju det med, tyvärr hann den inte komma tillbaka tills fikat så det blev inget kaffe :-(
Mia, Fredrik och Ebba sov kvar så vi satt uppe tills sent och bubblade och våra juveler vaknade runt 8 så man var aningen seg ...Igår kom Pappa och Monica och min morbror och hans fru Ingveig och grattade J! Hon har fått såna fina presenter..Allt från gungställning till sandlåda!!!
Tusen tack för alla presenter och trevligt sällskap...



5 kommentarer:

farmor sa...

Ha en fortsatt bra dag,kramar.

Annika sa...

Vad trevligt ni verkar ha haft! Tänk att hon är 1 år nu!!!Stora tjejen!Ni skulle ringt oss så kunde vi ha kommit förbi med några kannor kaffe. Måste tyvärr fixa inför våra födelsedagar den här veckan , så det är fullt upp. Har ju inte fått mkt hjälp från A nu när han hållt på med altanen kvällarna/helgerna i ända:-( Efter Fs firande kommer vi igen. Tyckte du 8 är tidigt, tror Helena gått och blivit bortskämd:-)

farmor sa...

Hej igen,ville bara tala om att telefonen här ute inte funkar,ha det bra,kram.

LR Konsulent sa...

Grattis i efterskott Julia!!! Kramar från Jossan och Tuva

Mollsan sa...

Vilken superhelg!! Förutom strömavbrottet då.. Ser fram emot att spana in alla presenter...