Bloggar om en förstagångsmammas tillvaro.........

måndag 6 juli 2009

Barnvakt

Idag var vi och hälsade på J:s morfar och "plastmormor".. Hon är ju lite blyg,kinkig och klängig ibland(med de flesta) men idag gick det alldeles ypperligt att leka med dom så då passade jag på att lämna skrota en stund och sen styrde bilen till Fullerö(inredningsbutik) som ligger i närheten och shoppade lyktor till nya altanen! Var kanske borta en dryg halvtimma men känns konstigt att vara ifrån henne, visst är hon hemma hos pappa M och jag gör ngt, men vi har aldrig barnvakt (eller 2 gånger i dec några timmar när vi var på julbord) Men tror att vi skulle behöva lite egen tid bara vi! Att vara Magnus och Helena en stund..Fast får även lite dåligt samvete som känner så, älskar ju lillan mer än allt annat!

5 kommentarer:

Mia sa...

Ha absolut inte dåligt samvete för att du känner att ni behöver lite egentid, det behöver alla föräldrar ibland, komma ifrån och bara vara själva!
Fast jag förstår dig fullt ut, det är jobbigt i början att lämna bort dom....
Roligt med shopping på fullerö!!
Kramar!!

farmor sa...

Håller med Mia,man behöver inte ha dåligt samvete,man behöver faktisk lite egentid ibland,sina barn älskar man ändå,och det är ju bra när det finns barnvakt på nära håll,ha det bra,kramar.

kristin Sundsten sa...

Kanon att du tänker på egentid med varandra det ska ni se att ni alla mår bra av. Kramar

Malin sa...

Håller med dom andra. Du ska inte ha dåligt samvete för att du å Magnus behöver ha ett eget "vuxenförhållande" utan lilltjejen.
Min syster ville inte ha vagnen hon tycker d e lite tidigt än.
Kramar ses på lördag!

Jenny sa...

Självklart ska ni ha egen tid, det finns så goa famnar att lämna tösen i så ;)
Ut och roa er lite, det är ni värda!
KRAMAR